Voor het adverteren in de kerkbode zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. 

Allereerst is het plaatsen van bedankjes e.d. van gemeenteleden geen advertentie. Dit behoort tot de kopij, die toegestuurd moet worden aan degene uit de plaatselijke gemeente die de kopij opmaakt, meestal de predikant. Informeer in eigen gemeente wie dat is. 

Commerciële en niet-commerciële instellingen kunnen betaalde advertenties plaatsen indien en voorzover de activiteiten niet in strijd zijn met onze grondslag en opmaak en inhoud op geen enkele manier aanstootgevend zijn. 

Niet commerciële instellingen met een filantropisch karakter die qua grondslag bij ons passen kunnen aankondigingen in de vorm van tekst aan het eind van de kerkbode laten opnemen. Deze worden gratis geplaatst indien en voorzover er ruimte over is. Zodra er afbeeldingen bij geplaatst moeten worden kan dat alleen in de vorm van een betaalde advertentie. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de administratie op het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.